Installation

Vi ger elektroniken en allt större del av våra liv för varje år som går. Vår vardag ser inte längre ut som den gjorde för tio, eller ens fem, år sedan. Vem kommer ihåg när man endast använde en mobiltelefon för att ringa och smsa?

Idag kan man med några enkla knapptryckningar i sin mobil styra ett helt hem. Allt från vilken musik som spelas i olika rum, välja ut och starta filmen en fredagskväll och ha koll på hur vädret blir till helgen - till att styra belysning, värme, garageportar, larm, övervakning och mycket mer. Allt detta styrs mycket enkelt från en smartphone. Dock behövs en del bakomliggande system och installationer för att sedan enkelt kunna ha koll på och styra sitt hem.

Med RUT-avdraget kan vi erbjuda dessa systeminstallationer till ett förmånligare pris än tidigare. I princip allt i hemmet styrs över nätverk vilket ger berättigande att utnyttja RUT-avdraget för IT- tjänster.

Från skatteverket.se

IT-Tjänster

Avdrag medges för följande IT-tjänster som utförs och betalas efter den 1 augusti 2016:

Arbete med installation, reparation och underhåll av

- Data- och IT-utrustning, till exempel persondatorer, läsplattor, tv-apparater, smart telefoner och spelkonsoler
- Kringutrustning som stödjer data- och IT-utrustningen och som är sammankopplade med dessa, till exempel skrivare, skannrar och avläsare
- Dataprogram och dataförbindelser som hanterar hushållens IT-utrustning och som kan ta emot och/eller sända elektronisk kommunikation, till exempel modem, routrar, fiber- och nätverkskablar samt wifi-utrustning
- Enklare rådgivning, och handledning som ges i samband med ovanstående arbete.

Våra mycket kompetenta installatörer har stor erfarenhet i allt från att göra snygga installationer enligt kundens önskemål i hemmet till att ljud- och bildsätta stora konferenssalar, visningshallar, hotell och restauranger. Inget jobb är för litet för det lilla extra.

Vill du ljudsätta trädgården, altanen eller hela huset? Vill du gå runt hemma och njuta av din musik utan att se vart ljudet kommer ifrån? Platsar inte den moderna teven i sekelskifteskåken? Låt oss placera din tv i en gustaviansk möbel som sedan med en knapptryckning hissas upp framför den fina tavlan som annars syns på väggen.